Om oss

Välkommen till Surbrunnsgatan, en liten bit av USA mitt i Sibirien!

Jag bodde en mycket kort period i New York 1998, och återvänder ofta dit efteråt, bland annat för att fria till mina kära fru Nathalie för några år sedan. Jag fascinerades redan då över att ett kvarter på Upper East Side kunde inrymma allt man behövde för att leva hela sitt liv där. Alla butiker och all service man någonsin kan behöva och 20-30 helt olika barer & restauranger kunde samsas på samma gatstump. För att vara en undanskymd parallellgata till Odengatan är Surbrunnsgatan på samma sätt mycket innehållsrik och erbjuder boende men framförallt även besökare mycket som gör den värd frekventa besök. Den har dessutom ett flertal inslag med stark amerikansk prägel.

Min nyfunna kärlek till Surbrunnsgatan bygger dels på alla goda grannar och bra ställen som finns utefter gatan. Men framförallt att jag äntligen funnit plats för mitt och Minigolfens riktiga hem. Jag sökte i 15 år i Stockholm efter den perfekta lokalen och det perfekta läget för Golfbaren-konceptet med minigolf, bar & mat inomhus i Stockholms innerstad. Jag fann den slutligen på Surbrunnsgatan 46, kanske lite otippat, en våning ned bland boule-banor. Vi har där skapat en USA-inspirerad oas för lekfull minigolf, cocktails och god mat.

Välkommen att uppleva just dina favoriter i vårt fina kvarter!

Hans Olofsson
Grundare Swing by Golfbaren
Surbrunnsgatan 46

 

Varför Surbrunnsgatan.se
Vi är stolta över våra kvarter och att på så liten yta kunna hitta så många bra restauranger, aktiviteter, specialbutiker etc. känns unikt och vi vill gärna berätta det för alla och locka ännu fler besökare till vår gemensamma pärla i Vasastan.

Surbrunnsgatans historia
http://norrmalm.myor.se/norrmalms-historia/1700-talets-norrmalm-2.html
https://sv.wikipedia.org/wiki/Surbrunnsgatan
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sibirien,_Stockholm